Η Ιστορία μας

Το γραφείο πραγματογνωμόνων Κακαμούκα ιδρύθηκε το 2011 και έχει την έδρα του στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τα Δικαστήρια. Με τη δουλειά και τις γνώσεις μας έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση από όλους όσοι ασχολούνται με το τροχαίο ατύχημα στην Ελλάδα και έχουμε δώσει το «παρών» σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις ατυχημάτων των τελευταίων ετών.
Διαθέτοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στην ανάλυση των συνθηκών ενός τροχαίου ατυχήματος παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ημέρα του ατυχήματος μέχρι και την τελική δικαίωση και αποζημίωσή σας. Γνώμονας μας είναι πάντα τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας.

Βιογραφικό

Οι αδερφοί Κακαμούκα, ο Δημήτρης και ο Στέλιος, από πολύ νέοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της έρευνας του τροχαίου ατυχήματος στην Ελλάδα. Ο πατέρας τους, Νικόλαος Κακαμούκας, υπήρξε επί δεκαετίες ο κορυφαίος πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης. Εξ αιτίας της πανελλήνιας φήμες του τού είχε ανατεθεί η έρευνα και η διαλεύκανση τροχαίων δυστυχημάτων που συντάραξαν την κοινή γνώμη. Δίπλα του μαθήτευσαν οι δύο γιοι του, ακολούθησαν μηχανολογικές σπουδές και σήμερα διατηρούν το σημαντικότερο γραφείο έρευνας τροχαίων ατυχημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, με παρουσία και συνεργάτες σε όλη τη χώρα.